Persoane interesate

Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 30 iunie 2007

CIORBITA DE LEGUME ''jenyk''




Ingrediente: ceapa verde,dovlecei,tija de telina,ardei gras,
conopida,fasole verde,pomodoro,verdeturi.
Mod de preparare: Se curata si se spala legumele.Apoi,se
taie dupa preferinta,cuburi [sau dati prin razatoare].Se pun
la fiert in apa rece cu putina sare,in ordinea fierberii;ceapa
verde tocata,tijele de telina,la foc potrivit.
Dupa ce s-au inmuiat legumele,se condimenteaza si se pun
restul ingredientelor,respectiv dovleceii taiati cuburi si
pomodoro la cutii[sau rosii proaspete ,scufundate in apa
fiarta si dezpielitate]pasate.




Dupa fierbere ,se da oala de pe foc si se pun verdeturi tocate marunt! Se poate servi rece sau fierbinte ,dupa preferinta!



Pofta buna!