Persoane interesate

Totalul afișărilor de pagină

joi, 13 martie 2008

MUSTAR DE CASA cfm! ``dandana``



INGREDIENTE



Un plic de seminte de mustar de 100 gr
apa cat sa-l acopere,2 lg de otzet
sare ,piper

METODA DE PREPARARE



Semintele se inmoaie de pe o zi ,pe alta .Va rezulta un miros specifc, dar se vor spala semintele dupa ce s-au umflat.Se pun cu apa in blender cat sa le acopere,cu otetul,sare,piper.Putem pune busuioc,oregano sau cimbru pt arome ,si se mixeaza f bine, pana ce devine o pasta ,care se va pastra la frigider.
Exceptional!

IAURT DIN SOIA `dandana``




Laptele de soia caldutz, se amesteca cu iaurt Savia din comert(asta la inceput ,pt samanta).Apoi, vom pastra din cel vechi cateva lg de fiecare data cand vrem sa facem.
Se pune la loc ferit pana se coaguleaza.

TOFU ``dandana``

TOFU


Daca vrem branza se pune zeama de lamaie sau otzet pana se separa branza dar, cand laptele clocoteste usurel,ceea ce se separa se pune in tifon si se scurge branza,stiti asta.
Uite asa:












Si asta va rezulta dintr- o cana boabe de soia si cam 10 de apa.