Persoane interesate

Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 3 noiembrie 2007

BRIOSE CU COACAZE SI CACAO ''jenyk''






INGREDIENTE;
6 oua,6 linguri de ulei,6 linguri lapte,5-6 linguri de fructoza,o mana de coacaze,1 praf de copt,o mana de coacaze,1 lingura cacao,4 linguri de faina integrala,4 linguri tarate,coaja de lamaie,esenta de vanilie.

METODA DE PREPARARE;

Se separa ouale.
Se mixeaza albusurile cu un praf de sare,pana se intaresc.








Se amesteca galbenusurile cu fructoza,uleiul,laptele,razatura de lamaie,esenta de vanilie si coacazele.





Se impreuna faina integrala cu taratele si praf de copt.






Se rastoarna galbenusurile peste fainuri.





La sfarsit albusurile ,care se amesteca usor cu lingura.




Din compozitia rezultata,pastram cateva linguri intr-un alt castron si adaugam 2 lingurite de cacao.




Umplem formele cu aluatul facut anterior si la final,cu crema de cacao.




Se dau la cuptor[incalzit in prealabil] pentru 30 minute,fara a deschide usa, in timpul coacerii.





Se scot cat sunt calde ,din formele de silicon.
Prezentare.









Sectiune.



BRIOSE GLUCIDICE ''doi_4friends''

INGREDIENTE;

- 3 albusuri
- 3lg faina+3 lg tarate + 3 lg gluten
- 3 lg fructoza
- 3 lg coacaze
- 4 lg iaurt 0%
- 8 lg apa
Nu am avut scortisoara si nici praf de copt...
Au iesit foarte gustoase si frumoase briosele mele glucidice:













SECTIUNE.