Persoane interesate

Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 11 iulie 2007

SNITELE DIN PIEPT DE PUI. ''JENYK''



INGREDIENTE;




2 PIEPTI DE PUI,2 OUA,FAINA DE NAUT,SARE,PIPER,CIMBRU,BUSUIOC






METODA DE PREPARARE;




Pieptul de pui se spala,se dezoseaza si se bate pe o parte si cealalta cu ciocanul pt.snitele.


Se sareaza,pipereaza si se presara cimbru si busuioc,pe ambele parti.


Se pregatesc 2 castronele;unu cu ouale batute cu putina sare si celalalt ,cu faina de naut!


Trecem mai intai bucata de pui prin faina de naut,ou si iar faina de naut.


Se prajesc in ulei de masline ,bine infierbantat.

PAINICA PT.MIC DEJUN LIPO-PROTEIC ''Deutza''

2 oua,
1 iaurt cu peste 0,1% ,
2 cani tarate ,
3/4 faina integrala ,
apa[pana cand compozitia devine cleioasa spre moale ,
sare ,
vf.lingurita amoniu .


Se amesteca totul si se da la cuptorul cu microunde 25min.la 545 w sau se coace la cuptorul cu gaz.
Dupa coacere este asemanator painii graham din comert.


Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket