Persoane interesate

Totalul afișărilor de pagină

luni, 14 ianuarie 2008

RULADA DE PORC CU DIVERSE LEGUME ''jenyk''











INGREDIENTE
;
-pulpa de porc[sau piept de pui],ceapa,o legatura de marar[patrunjel],usturoi, felii de ardei gras,tije de morcovi,sare,piper,condimente,verdeturi italiene.



MOD DE PREPARARE



-Pulpa de porc se desface,se portioneaza taind shanturi pe interior,se condimenteaza.
-Pe bucata de carne crestata, se asaza feliile de morcovi,de ardei gras,ceapa uscata in sferturi,legatura de marar[patrunjel]




Se ruleaza strans cu o sfoara si se formeaza buzunarele ici- colo,in care se introduc catei de usturoi.Se condimenteaza suprafata lui cu sare si piper,verdeturi italiene sau plante aromatice a la Provence.







Rulou obtinut astfel,se imbraca in folie de aluminiu si se asaza in tava unsa cu putin ulei si apa.








Apoi,se da la cuptor la foc mediu.
Din cand in cand ,se mai stropeste bucata de carne cu acel sos din tava si daca scade prea mult de zeama ,completati cu apa.Se scoate din folie si se lasa sa se raceasca pe un fund de lemn.




Tragem sfoara si portionam.
Sectiune!







UN ALTFEL DE RULOU , UMPLUT CU Alte LEGUME ,cum ar fi;ciuperci,legaturi de verdeata ,ceapa,usturoi si condimente
si proptit in scobitori,prezint!






Minunat la gust!
Sectiune!