Persoane interesate

Totalul afișărilor de pagină

marți, 29 ianuarie 2008

SNITELE DIN PULPE DE PUI SI CIUPERCI PLEUROTUS PANE LA CUPTOR,PE HARTIE PERGAMENT(la cuptor) '' a la jenyk''







INGREDIENTE;


pulpe de pui,oua,cascaval ras,faina integrala,tarate,sare,piper,condimente,plante aromatice,ciuperci Pleurotus.












METODA DE PREPARARE;


Pulpele de pui,se spala si se curata de piele.Se dau de cateva ori in in clocot,dupa care se scurg de apa.
Se sareaza,pipereaza si condimenteaza.

Pregatim si ciupercile pe care le spalam si le taiem coditele,le saram si piperam









Se bat 3-4 oua[depinde de ce cantitate avem]cu sare piper,condimente si razatura de cascaval.









Adaugam fainurile[tarate si faina integrala]in proportie egala,pana obtinem un aluat mai gros,fata de cel de clatite.






Se trec pulpitele mai intai prin faina integrala;









Apoi,se dau prin aluatul obtinut mai sus;







Acelasi lucru se procedeaza cu ciupercile Pleurotus,dupa ce au fos taiate de codite,trecute prin faina integrala si aluat.

Se asaza in tava tapetata cu hartie pergament,se presara putin cascaval peste toate preparatele si se dau la cuptor,la foc mediu.









Dupa ce s-au rumenit,se desprind usor cu o spatula de pe tava ,imediat dupa ce au fost scoase din cuptor.

Prezentare; rumenite,atat ciupercile pe partea stanga,cat si copanele pe partea dreapta!









Separat;pulpitele pane la cuptor;








Ciupercile pane scoase din cuptor.