Persoane interesate

Totalul afișărilor de pagină

marți, 30 octombrie 2007

CHEC CACAO,NUCI SI COACAZE ''mico''







Ingrediente (1 cana=250ml.):
- 1 cana iaurt sau lapte 0,1% grasimi
- 1 cana fructoza
- 3 cani faina (1si1/4 cana faina integrala de grau, 1 cana tarata de grau, 1/2 cana faina de gluten)
- 1/2 cana ulei
- 3 oua
- 1 pachetel praf de copt dr. Oetker amestecat cu fainurile
- coaja rasa de lamaie, o fiola esenta vanilie dr. Oetker
- 3 linguri cu varf cacao
- 5 linguri nuci macinate mare (4 in interior si una deasupra pt decor)
- o mana de coacaze uscate



Metoda de preparare:
- se pun toate ingredientele (mai putin nucile si coacazele care se adauga la sfarsit) in mixer si se amesteca 2 minute
- se pune pasta intr-o forma unsa si tapetata cu faina sau hartie de copt daca nu e din teflon.







- Se coace la foc mic 50-60 minute in cuptorul preincalzit (se incearca cu scobitoarea)





Sectiune