Persoane interesate

Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 27 iunie 2007

PRAJJITURA GLUCIDICA ''a la jenyk''



Ingrediente : -branza de vaci 0%,fructoza,coacaze,coaja de lamaie,esenta de vanilie,albusuri,coaja de lamaie

Mod de preparare:Se amesteca branza de vaci cu fructoza,coaja de lamaiesi esenta de vanilie.Coacazele se inmoaie in putina apa calduta si se amesteca cu crema de branza,obtinuta! Se bat albusurile bine ,pana devin o spuma tare si se incorporeaza cu compozitia de mai sus,amestecand usor! Se rastoarna intr-o tava cu hartie pt.copt si se da la cuptor! Dupa ce s-a rumenit,se scoate din cuptor! Se bat doua albusuri spuma si se intinde pe toata suprafata prajiturii,cu lingura! Se da din nou la cuptor,pentru 2-3 minute.Atat cat sa se intareasca albusurile!









PAPIOTE DIN PIEPT DE PUI






INGREDIENTE
piept de pui,ceapa verde,ardei gras,ciuperci
sare,piper, verdeturi;oregano,cimbru,tarhon,plante aromatice a la PROVENCE,busuioc


MOD DE PREPARARE:
Se bate pieptul de pui ca pentru snitel!Se unge cu ulei aromat[ preparat din ;ulei de masline,usturoi si sare],fiecare bucata de pui.
Apoi,se pipereaza si se presara verdeturile!
Se pun pe mijloc ,feliate;ciupercile,ceapa,ardeiul.
Rulezi carnea si o prinzi cu scobitori.In cazul meu,am infasurat-o in ata.
Se asaza in tava cu apa,cat sa le cuprinda pe ele!!Se pune din nou,ulei aromat deasupra ,cu putin cimbru.