Persoane interesate

Totalul afișărilor de pagină

marți, 12 februarie 2008

TORT CU BLAT DE CHEC SI CREMA DE BRANZA DE VACI ''mico''








BLAT[Checul meu cu iaurt]

Ingrediente;


(1 cana=250ml.):
- 1 cana iaurt 0,1% grasimi
- 1 cana fructoza
- 3 cani faina conforma (1si1/4 cana faina integrala de grau, 1 cana tarata de grau, 1/2 cana faina de gluten) data viitoare soia+gluten
- 1/2 cana ulei
- 3 oua
- 1 pachetel praf de copt dr. Oetker amestecat cu fainurile
- coaja rasa de lamaie, o fiola esenta vanilie dr. Oetker
- 3 linguri cu varf cacao


METODA DE PREPARARE;



- se pun toate ingredientele in mixer si se amesteca 2 minute.
- se pune pasta intr-o forma unsa si tapetata cu faina sau hartie de copt daca nu e din teflon







- se coace la foc mic 50-60 minute in cuptorul preincalzit (se incearca cu scobitoarea)
- se taie pe orizontala in 3 si se umple cu crema intre blaturi







Apoi,se pun bucatele de portocale















Si frisca pe deasupra si laterale.








CREMA DE BRANZA;



500g branza vaci 0,1 frecata cu 2linguri fructoza, coaja rasa portocale, lamaie si amestecata cu 400g frisca din smantana dulce 30%, batuta cu aprox 4 linguri fructoza, 3 linguri cacao, 3 portocale taiate bucati mici.
DEASUPRA SI LATERALE
200g frisca din smant dulce 30% batuta cu 2 ling fructoza, vanilie,
1 ciocolata amara, rasa.