Persoane interesate

Totalul afișărilor de pagină

marți, 3 iunie 2008

SCOICI ``nadina``










INGREDIENTE;

scoici congelate,un morcov, o ceapa, 3 catei usturoi, ardei iute (putin, taiat feliute), patrunjel,




PREPARARE;


calim in putin ulei morcovul taiat betisoare, si ceapa.



Adaugam usturoiul si ardeiul iute, dar aveti grija sa nu prajiti prea tare usturoiul, devine amar. Dupa asta, punem scoicile, calite in prelabil separat in alta tigaie (lasa multa apa, sa scapam de ea).



Le mai lasam un pic sa se amestece gusturile, si adaugam o conserva mica de rosii in bulion, sau suc de rosii. lasam sa fiarba un pic, si gata, oprim focul.
La final, adaugam patrunjelul,.

Pofta buna!


MUSACA DE DOVLECEI ``doina``







INGREDIENTE;


3 dovlecei, carne de vitel macra (1/2 kg), 1 iaurt, 3 oua, marar,ceapa verde, sare,piper,rosii,iaurt degresat

PREPARAREA;

Am tocat carnea in robot, impreuna cu mararul si ceapa, apoi i-am adaogat un ou cu care am amestecat-o.
Am pus intr-un vas un rand de carne, un rand de dovlecei taiati felii, iar carne,iar dovlecei, iar deasupra un rand de rosii taiate felii.
Cand s-au inmuiat dovlceii, spre finis, am pus deasupra iaurtul batut cu alte doua oua.
Acestei budinci,nu i se adauga nici apa,nici pic de ulei.