Persoane interesate

Totalul afișărilor de pagină

joi, 8 mai 2008

BUSEURI CU SPANAC ``mico``








INGREDIENTE.

(6 portii)
1 pachet (300g) spanac congelat maruntit
3 oua 3/4 cana branza telemea slaba, rasa
1/4 cana ardei gras verde taiat cubulete (eu n-am avut si am pus ardei rosu uscat, de la plafar)
1/4 cana ceapa maruntita
1/2 lingurita sos de ardei iute (optional)




PREPARARE.


Tineti spanacul pe foc cateva minute, pana cand se dezgheata, apoi scurgeti apa. Imbracati cu folie de aluminiu interiorul a 12 forme de briose si apoi ungeti-le cu putin ulei. Amestecati bine intr-un bol ouale, branza, ardeii, ceapa si spanacul. Repartizati amestecul in mod egal in cele 12 forme. Introduceti la cuptor pentru circa 20 de minute, pana cand un cutit introdus in mijlocul compozitiei ramane curat.



Buseurile cu legume pot fi congelate si reincalzite in cuptorul cu microunde.



Puteti folosi orice combinatie de legume si branza dietetica. Detalii nutritionale per portie: 77 calorii, 9 g proteine, 3 g carbohidrati, 3 g grasime, 2 g grasimi saturate, 160 mg sodiu, 10 mg colesterol, 2 g fibre.