Persoane interesate

Totalul afișărilor de pagină

marți, 4 martie 2008

TARTA cu CIRESE ''mico''







ALUAT;




250 gr. faina integrala+tarate (in volume egale) sau alta faina conforma ( soia, nauit etc)
1/2plic praf de copt amestecat cu faina
100ml gr. ulei
4 linguri apa calda
3 lg. rase fructoza
1/2 fiola esenta vanilie
1 ou


METODA DE PREPARARE;



Se amesteca toate, rezulta un bulgare sfaramicios care se intinde cu mana in tava de copt (a mea este din Teflon, diam=26cm la partea inferioara)
Se inteapa din loc in loc cu furculita
Se coace 10min



CREMA;


375g branza de vaci (eu am pus quark de 0,2%grasimi)
3 oua
3 lg. rase fructoza
coaja rasa de lamaie, esenta vanilie
aprox. 500g cirese scoase din congelator din timp, scurse si cam 3/4 din ele tavalite prin 2 linguri faina, ca sa nu se lase la fund. Restul se pun deasupra pentru décor.
Toate se amesteca, se toarna peste tarta coapta, se adauga deasupra ciresele ramase si se mai coace 30min
Se poate pudra cu fructoza








Se poate face si cu o crema fiarta si racita si fructe crude +jeleu pe deasupra



Sectiune;