Persoane interesate

Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 14 iulie 2007

PRAJITURA GLUCIDICA ''Deutza''

Am pus cantitatile din ochi;
faina integrala, gluten, lapte 0.1%, fructoza, cacao, amoniu, albus ou.
Se poate orna cu crema de cacao, gem sau se poate consuma ca atare cu iaurt.....si fantezia poate fi lasata libera ...

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket


Am observat ceva,ca la painica cu IG mic si la cea glucidica, compozitia creste mult mai bine cu amoniu de prajituri, ieri am pus praf de copt pt ca nu mai aveam si nu a iesit deloc crescuta, daca imi aduc bine aminte am vazut si o emisiune culinara in care bucatareasa explica cat de bine intra in reactie iaurtul cu amoniul (de aceea ea nu folosea praf de copt). Deci ,pt reusita eu recomand amoniul, care nu se simte nici la gust, nici la miros. Se simte putin in timpul coacerii si apoi ,dispare complet.