Persoane interesate

Totalul afișărilor de pagină

marți, 10 iulie 2007

PAINE GLUCIDICA ''Deutza''

2 albusuri de ou
1 iaurt mic 0,1%
1/2 -cana cu apa[150 ml.]
1 1/2 cana faina integrala
1/2 cana de tarate

coaja de lamaie,scortisoara,fructoza,varf de lingurita de amoniu pt.prajituri
nectarine taiate[dupa preferinte]


Se amesteca totul si se da la cuptorul cu microunde 25 min.la 545 w sau la cuptorul cu gaze.
Se aseamana ca un pandispan,deoarece s-au adaugat si bucatele de nectarine!
Vasul in care se recomanda a se coace este yena.
O mica mentiune...puteti pune mai mult amoniu ca nu e nici o problema! Se coace perfect in interior.Se mentine proaspata si a doua zi,fara sa fie lipicioasa sau cleioasa.

Creste de toata frumusetea!



Ideea este ca aluatul sa fie cleios spre moale.

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket



Sectiune dupa coacere.


Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket