Persoane interesate

Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 10 octombrie 2007

GALUSTI CU PRUNE ''hungryeyes''




Imi pare rau ca nu stiu cantitatile exacte, azi am facut mai mult de proba)

-naut fiert bine(cam 2 cani CRED) si facut piure
-parti egale de faina integrala si taratze (cam 3 linguri fiecare)
- o lingura gluten
- 1 ou
- o lingura de ulei de floarea soarelui presat la rece ( poate fi si alt ulei dar asta-mi place mie mult)
- pesmet( facut din felii Wassa date pe masina dar poate fi facut si din paine integrala 50 %integrala- 50 % taratze, uscata in cuptor si apoi data pe masina de tocat/rasnita)+ 2 linguri fructoza si ulei de floarea soarelui presat la rece putin incalzit

Nautul se fierbe bine, se face pasta, se aduga uleiul, apoi oul si faina+taratze+gluten si se amesteca toate bine. Apoi cu lingura luam din aceasta compozitie si facem patratele in mijlocul carora punem cate o pruna intreaga. Le impaturam bine si apoi le punem sa fiarba 15-20 min in apa cu putina sare. Dupa ce se fierb, le dam prin pesmet+ulei+fructoza. Am mancat ca o purcica pt ca sunt tareeeee bune ...na, si sa mai zica cineva ca nu se mananca bine cu Monti