Persoane interesate

Totalul afișărilor de pagină

joi, 5 iulie 2007

CLATITE hungryeyes_ds


Amestec fulgi de ovaz cu apa ( apa trece putin peste cantitatea de ovaz, ca sa nu fie nici prea moale, nici prea tare) si ii fac putin cu blenderul ca sa se marunteasca mai bine fulgii si sa se faca o compozitie destul de cremoasa si "legata" ( cu alte feluri de fulgi nu merge, astia se leaga cel mai bine). Astfel, pun cantitatea asta in tigaia incinsa, fara ulei. Iese o clatita GROASA ( mai mult nici nu-ti trebuie ca e satios), o lasi sa se faca pe o parte si apoi o intorci si pe cealalta. Cand e gata, o pui pe o farfurie si pe jumatate din ea, pui ce vrei tu, Monti sa fie si sa mearga cu glucide Eu de fiecare data pun altceva in ea, ca de exemplu: azi dim., am calit niste mere cu scortisoara...si le-am pus in clatita....sau, pun branza de vaci cu 0% si peste( sau amestacata cu branza), dulceata facuta pe loc ( am prune, caise, cirese in lada si fac rapid o dulceata din ele ; le pun pe foc si le las sa fiarba putin in suc propriu - iasa TARE buna si nu mai trebuie indulcitori sau fructoza)....garantez ca iasa TAREEEE bune clatitele