Persoane interesate

Totalul afișărilor de pagină

marți, 16 octombrie 2007

CHIFTELUTE LA CUPTOR ''jenyk''











Ingrediente;gulas de vitel tocata,ceapa,ciuperci,verdeata[patrunjel,marar],oua,oregano,busuioc,pasta de tomat,sare,piper,usturoi pisat.

METODA DE PREPARARE;

Ceapa se toaca marunt si se inabuse in putin ulei si apa, impreuna cu ciupercile[conservate]stoarse si maruntite.






Se lasa sa se raceasca si apoi, se amesteca cu carnea tocata,ouale,sare,piper,verdeturile si ustoroiul pisat.





Dupa ce amestecul a devenit ca o pasta,se trece la formarea chifetelutelor gen aperitiv[guguloaie].
Pe fundul tavii se pune un pat de ceapa taiata solzisori si un praf de busuioc.Se continua cu alinierea acestora,una langa cealalta!










Se pune apa ,atat cat sa treaca peste ele!Apoi,se presara putina sare si piper alb.




Se dau la cuptor, la foc potrivit si se lasa pana ce scade apa..









Cand s-au rumenit,se scot si se toarna bulion desfacut cu putin ulei de masline si apa.

Se introduc din nou in cuptor si se lasa pana ce sunt secatuite de sos.






POFTA BUNA!