Persoane interesate

Totalul afișărilor de pagină

vineri, 9 noiembrie 2007

ZACUSCA CU CIUPERCI ''a la mico''







INGREDIENTE;


ciuperci 500g.
gogosari 2kg.
ceapa 800g.
200 ml. ulei
7 linguri cu varf bulion bun
2 capatani usturoi
sare, foi de dafin, piper boabe, cimbru, busuioc, marar .



METODA DE PREPARARE;


Se toaca la robot ceapa si gogosarii.







Ciupercile se taie cu cutitul felioare (eu am cumparat pleurotus).
Se caleste ceapa 5 min., apoi se adauga gogosarii si ciupercile, foile de dafin si piperul, se mai fierb cam 10min, se adauga bulionul, se fierbe inca 5min., amestecand din cand in cand,ca se cam lipeste.
Dupa ce se stinge focul se adauga condimentele si usturoiul.






Se pune in borcane mici (mi-au iesit 7) care se fierb la bain- marie 1 h. si pentru mai mare siguranta se mai fierb si a doua zi.