Persoane interesate

Totalul afișărilor de pagină

vineri, 20 februarie 2009

SUFLEU DE CONOPIDA (jenyk)





INGREDIENTE;


conopida,piept de pui fiert sau gratar,oua,cascaval,smantana,condimente..
Prepararea;

Dupa ce se curata conopida,de inlatura cotorul,se spala iar buchetele se fierb ib apa sarata,20 de min.Se scurge si se lasa sa se raceasca.
Pregatim cratita in care punem putin ulei,pe fund,randul de conopida framantat cu mana ,in care am presarat; sare,piper,busuioc si delicat conform





Peste care punem un alt rand cu ce fel de carne(merge si tocatura) aveti prin frigi,eu am niste piept de pui ramas de la gratar




Se adauga cateva oua batute bine,in care am ras putin cascaval,putina smantanica.


Dupa care,se introduc la cuptor (incins in prealabil), la foc convenabil...



Cine doreste poate adauga in oricare din sufleuri,legume de sezon,congelate si sa inlocuiti carnea ,cu bucati de soia,sunca presata...etc.






Se poate servi cu smantana sau iaurt,dupa preferinta!
E delicioasa!