Ingrediente;
carne de vita tocata,ceapa verde,dovlecei,varza cruda,sare,piper,verdeturi[oregano,cimbru,marar,tarhon,foi de dafin]2 linguri ulei de masline,bulion sau rosii proaspte,oua,smantana,cascaval
MOD DE PREPARARE;
Se adauga carnea tocata de vita .

Dupa ce s-a inabusit,se opreste fierberea.

Se pregateste cratita unde se vor pune straturi alternative de varza,carne,dovlecei .

Dupa ce s-a inabusit,se opreste fierberea.

Se pregateste cratita unde se vor pune straturi alternative de varza,carne,dovlecei .
Se incepe cu un rand de varza tocata[frecata in prealabil cu putina sare si piper],cimbru si foi de dafin

Urmeaza carnea tocata,dupa ce a fost inabusita cu ceapa.

Un strat de dovlecei,cu putin tarhon

Un rand de carne si repetir pana se termina ingredientele principale!
La mine s-a terminat cu cel de dovlecei.
Se acopera cu apa,se presara verdeturi,1-2 foi de dafin si se da la cuptor,pentru 50 min.

Se scoate cratita si se intinde un strat de bulion,desfacut in putina apa.Apoi,din nou la cuptor,pentru 5 min.

Separat se bat 3-4 oua cu cascaval si putina smantana,pentru gratinare.
Cu acest sos se acopera musacaua si se da la cuptor,pentru 15 minute.Cand este gata rumenita,se scoate din cuptor si se portioneaza .

Se serveste calda cu o lingurita de smantana degresata sau cu putin cascaval ras ,pus deasupra.

Pofta buna!