Persoane interesate

Totalul afișărilor de pagină

joi, 4 octombrie 2007

PARFAIT DE CACAO CU BRANZA DE VACI ''mico''

PARFAIT DE CACAO CU BRANZA DE VACI

- 500 g. branza de vaci 0,1% grasimi (prodlacta)
- 3 galbenusuri
- fructoza si cacao dupa gust (cam 3 lg cacao si 4lg fructoza)
- 1/2 fiola esenta vanilie (se poate pune si rom)
Se amesteca in blender cateva minute, apoi se adauga:
- un pumn de coacaze, nuci (eu am pus numai coacaze)
- o cutie smantana pt frisca de 200ml (batuta dar nu pana se alege untul!)
Se pune intr-un vas intins clatit cu apa rece si se da la congelator 2 ore.
Se poate renunta la frisca, eu am gustat inainte de a o adauga si era si asa f. buna sau se poate inlocui frisca cu iaurt.
Se poate face si cu branza de vaci nedegresata.