Persoane interesate

Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 15 martie 2008

SUPA DE LINTE ``jenyk



lINTE VERDE







INGREDIENTE


ceapa,un morcov,telina,,sare,piper,boia de ardei dulce,cimbru,busuioc,ulei de masline,chili iute rasnit,usturoi.





METODA DE PREPARARE


Se spala lintea si se lasa la inmuiat de seara,pana dimineata.
Se pune la fiert cu apa si sare.Se fierbe acoperita si se lasa pana ce se inmoaie boabele.




Separat ,se pun legumele la fiert,cu sare si cand sunt gata fierte,se impreuna cu lintea.Aveti grija ,daca scade prea mult in oala,sa adaugati apa.





Se adauga usturoi pisat,cu sare,ulei de masline.







Se pun toate in blender,se adauga putin ulei de masline,sare piper si condimentele de mai sus.









Daca va iese prea groasa zeama,fierbeti apa cu condimente si adaugati la sfarsit ,in ultima compozitie pe care trebuie sa o puneti in blender.






Am decorat-o cu frunze de busuioc.
Delioasa si tare gustoasa!!!





Pofta buna!