Persoane interesate

Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 21 mai 2008

SUFLEU DE VARZA CU PIEPT DE PUI ``jenyk``








INGREDIENTE ;


6-8 oua,1 varza mica ,cascaval,ceapa verde,smantana,piept de pui la gratar sau fiert,taiat bucatele,faina de soia,tarhon,sare,piper,patrunjel,marar



METODA DE PREPARARE;




Se toaca marunt varza si se stoarce de zeama ei.




Se pune apa fiarta peste ea si se lasa ,pana se raceste apa.Apoi,se stoarce din nou ,de apa.






Se bat ouale bine cu 2 lingurite de smantana .






Se pun condimente,sare,piper,marar si patrunjel la cubulete








Se adauga pieptul de pui (dupa ce a fost facut la gratar) tocat ,ceapa verde tocata peste omleta...






SE unge tava cu putin ulei de masline si se tapeteaza cu faina de soia.
Se rastoarna varza scursa.






Se condimenteaza varza cu tarhon...




se adauga compozitia...







Se niveleaza peste varza...






Se asterne un rand de cascaval ras...






Se acopera tava cu folie de aluminiu si se da la cuptorul incalzit in prealabil...







Va poftesc la ospat!







Sectiune!