Persoane interesate

Totalul afișărilor de pagină

luni, 8 octombrie 2007

TABEL CU IG.

Gelatina 0
Salate verzi 10
Vinete, dovlecei 10
Varza, broccoli, praz 10
Rosii, ardei 10
Ceapa, usturoi 10
Varza murata 15
Lapte prins, iaurt 15
Alune de pamant 15
suc de legume proaspat facut 15
ciuperci, sparanghel 15
Fasole soia din conserva 15
Lamai 15
Caise proaspete 20
Avocado 20
Alune de pamant, uscate, sarate 20
Fructoza, sirop de agave 20
Branza vaci 1,5% 20
Tarate de orez 20
Rosii uscate 20
Germeni de soia 20
Fasole boabe proaspata (din pastaie) 22
Linte verde 22
Marmelada fara zahar 22
Nuci, migdale 22
Ciocolata 70% 22
Mazare uscata 22
Fasole bruna uscata 24
Orz boabe neprelucrat 25
Grapefruit,cirese, prune 25
Linte rosie 25
Fasole kidney (rosie) 29
Cereale All-Bran 30
Amaranth 30
Mere, piersici, Nectarine 30
Paste sticla (glas noodles, Glasnudeln) din fasole Mungo 30
Pastai (fasole verde) 30
Naut 30
Fasole Lima 30
Lapte degresat 30
Morcov crud, ridichi 30
Fasole alba uscata 30
Lapte de soia 31
Iaurt 1,5% cu fructe (fara zahar) 34
Caise si smochine uscate 35
Anghinare 35
Hrean 35
Portocale, pere 35
Quinoa, secara 35
Lapte si iaurt 3,5% 35
Orez salbatic 35
Orz 36
Fasole mungo verde 38
Supa de rosii 38
Fasole pestrita uscata 39
Paine 100% integrala, tipul 2000 (faina macinata mare) 40
Smochine proaspete 40
Linte conserva 40
Inghetata cu alginate 40
Mazare proaspata 40
Suc de fructe proaspat 40
Banane de gatit verzi 40
Fulgi de ovaz 40
Paine integrala din secara 40
Bulion 40
Fulgi cereale neprelucrati 40
Vollkornmehl 40
Paste din faina integrala fierte al dente 40
Struguri 40
Naut conserva 41
Grau boabe 41
Tarate 42
Inghetata din fructe (fara zahar) 45
Suc morcovi proaspat 45
Kleiebrot, Schrotbrot 45
Spaghetti al dente 45
Pere conserva (fara zahar) 46
Laktose 46
Fasole romana 46
Piersici conserva (fara zahar) 47
Ananassaft 48
Baked Beans, conserva 48
Suc de Grapefruit 48
Porridge de ovaz 49
Faina de hrisca 50
Mazare conserva 50
Orz prelucrat 50
Paine din faina integrala tipul 1500 50
Gris integral 50
Orez Basmati, orez brun, neprelucrat 50
Kiwi, 50
Linte verde conserva 52
Fasole Kidney rosie, conserva 52
Ciocolata 52
Stiulete porumb 54
Grau boabe 54
Hrisca 55
Cocktail de fructe 55
Biscuiti din ovaz 55
Honey Smacks (Kellog's) 55
Biscuiti cu unt 55
Spaghetti fierte moi 55
Paste din faina alba 55
Müsli 56
Stafide din struguri Sultana 56
Kartoffel, neue 57
Mango, Papaya 58
Orez cu bobul lung 60
Inghetata 61
Muffins 62
Sirop din cereale 62
Pizza Margherita cu branza 63
Mars Twix (caramel) 63
Baston cu musli sau cereale 63
Butterteigkuchen 64
Faina de ovaz 64
Mars Riegel 64
Sfecla rosie 64
Banane, stafide normale 65
Couscous 65
Paine din ovaz sau gris 65
Pepene galben 65
Dulceata, jeleu 65
Paine intermediara 65
Prajitura cu fructe 65
Suc de portocale din concentrat 65
Cartofi fierti in coaja 65
Paine secara 65
Gris 65
Ananas 66
Nutri-grain 66
Taco shells 68
Cola, Limonada, Fanta 70
Cereale si fulgi din cereale cu zahar 70
Gnocchi 70
Ciocolata cu alune 70
Cartofi fierti 70
Faina porumb, mamaliga, boabe de porumb 70
Maizena 70
Ravioli 70
Orez alb, budinca de orez 70
Zaharoza 70
Baston ciocolata 70
Croissant 70
Ciocolata cu lapte 70
Paine alba, bagheta, toast 70
Mei 71
Copturi din aluaturi cu drojdie 72
Chifle 73
Piure cartofi 73
Dovleac 75
Pepene verde 75
Fulgi de porumb 75
Patrunjel radacina 75
Doughnut 76
Fulgi de cocos 77
Inghetata cu napolitana 80
Frühstückskekse, Vanillewaffeln 80
Ketchup 80
Cracker 80
Martipan 80
Cartofi facuti la cuptrul cu microunde 82
Rice Krispies 82
Fulgi de cartofi 83
Covrigi 85
Cornflakes 85
Bobi fierti 85
Chifla de hamburgheri 85
Orez instant 85
Morcovi fierti 85
Faina alba 85
Floricele de porumb 85
Potato, baked 85
Puffed rice 85
Saratele 85
Gatorade (Orange) 89
Suc de fructe cu zahar 90
Miere <90
Chips cartofi 90
Piure de cartofi din fulgi 90
Cartofi prajiti 95
Amidon din malt 95
Maltodextrin 95
Amidon modificat 95
Amidon din cartofi, french fries 95
Faina de orez 95
Curmale uscate 99
Glucoza 100
Zahar din struguri 100
Biscuiti cu crema 101
Tablete de glucoza 102
Maltoza* (bere) 110
Morcovi (gatiti)* 85
Telina (gatita)* 85
Pastarnac* 85 85
Gulie (gatita)* 85
Dovleacul* 75
Pepene rosu* 75
Sfecla (gatita)* 65
Pepene galben* 60

- Alimentele cu GI sub 35 inclusiv pot fi combinate cu lipide

-Alimentele cu GI 35-55 nu pot fi combinate cu lipide. Pot fi mancate singure sau cu fibre cu GI mic sau combinate intre ele, glucide cu glucide.

- Alimentele cu GI peste 55 sunt interzise in faza I, cea de slabire.

Produsele cu * se pot consuma. In cartile ulterioare revine asupra lor si spune ca sunt necesare organismului si se pot consum cu moderatie.


_________________